BETTER LIFE

Αυτό που σαμποτάρει την ευτυχία και την εξέλιξή σου είναι απλό

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτό που σαμποτάρει την ευτυχία και την εξέλιξή σου είναι απλό
Photo by Miftah Rafli Hidayat from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο συγκεκριμένη είσαι σε αυτό που θέλεις;

Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι το μήνυμα που εκπέμπεις γι' αυτό που θέλεις είναι ξεκάθαρο, όταν μάλιστα χάνεσαι πίσω από αοριστίες και αντιφατικά μηνύματα. Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου πώς θέλεις να ζήσεις μια σχέση, δεν μπορείς να δουλεύεις για να ζήσεις την αγάπη όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί.
Στα θέλω σου δεν μπορείς να είσαι αφηρημένη.

Μόνο όταν στέλνεις καθαρά μηνύματα, χωρίς παράσιτα, μόνο τότε θα έχεις πιθανότητες να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Δεν αρκεί, λοιπόν, να θέλεις να ζήσεις την αγάπη και την ίδια στιγμή να φοβάσαι να είσαι ξεκάθαρη στο τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να ζήσεις. Δεν είναι ασέβεια, δεν είναι αλαζονεία να θέλεις να είσαι συγκεκριμένος. Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που μπορεί να σου δώσουν την ευτυχία και την αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας αφήσουμε πίσω τα μπερδεμένα μηνύματα, κρατώντας... ομπρέλα στη θολούρα και τις γενικότητες που κυριαρχούν εκεί έξω. Ναι, δεν είναι ντροπή να φτιάξεις μια εξαντλητική και λεπτομερή λίστα με τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο σύντροφός σου.

Ούτε θα απογοητευτείς, ούτε θα εξαρτηθείς από τις επιθυμίες σου αν δουλέψεις σωστά για να τις κάνεις πραγματικότητα και δεν μείνεις παθητική περιμένοντας πότε θα πέσουν ουρανοκατέβατες! Απαλλαγμένη από το φόβο πως η συγκεκριμενοποίηση θα καταστρέψει τη μαγεία, απαλλαγμένη πως αν θέσεις συγκεκριμένο πήχη θα απογοητευτείς και θα περάσεις... από κάτω. Είσαι η μόνη που ξέρει τι ακριβώς θέλει μέσα στην ψυχή της. Κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτή την αποκωδικοποίηση για σένα.

Ἐχουμε ανάγκη να βιώσουμε αυτή την αγάπη απτά, με αποδείξεις. Έχουμε ανάγκη να εκπέμπουμε το σωστό μήνυμα, έχοντας προγραμματίσει τα θέλω μας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ας φέρουμε, λοιπόν, τις επιθυμίες στα συγκεκριμένα μέτρα μας!

Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 65 / position2: 846
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb