Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Τι συμβαίνει με τα δύο ζευγάρια του MasterChef; Ποιοι είναι ακόμα μαζί και ποιοι χώρισαν

Πώς έχει εξελιχθεί η σχέση των δύο ζευγαριών στο MasterChef;


Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2021

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πως μέσα στο MasterChef έχουν δημιουργηθεί δύο ζευγάρια, ο Ιωάννης με τη Μαρία και ο Διονύσης με την Ανούς. Σήμερα, λοιπόν, η Έλενα Πολυκάρπου αναφέρθηκε στα δύο ζευγάρια, τονίζοντας πως ο Διονύσης και η Ανούς είναι ακόμα μαζί, ενώ ο Ιωάννης και η Μαρία όχι.

«Η Ανούς και ο Διονύσης είναι φανερά μαζί. Και όταν λέω φανερά μαζί, εννοώ ότι σε λίγα επεισόδια θα δούμε το ζευγάρι να το λέει και στην κάμερα. Και να λέει ουσιαστικά ότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση. Δηλαδή, αυτοί περιμένουν να βγουν για να μας αποδείξουν ότι θα παραμείνουν και ζευγάρι και εκτός MasterChef», είπε αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Στη συνέχεια, ανέφερε για το ζευγάρι Ιωάννης – Μαρία: «Δεν νομίζω ότι είναι ζευγάρι πια. Είναι ένα περίεργο ζευγάρι, το ξέρουμε πολύ καλά. Βλέπουμε και τη σχέση που έχει ουσιαστικά ο Ιωάννης με τον Στέφανο γιατί και οι δύο διεκδίκησαν τη Μαρία. Θα δούμε ότι ουσιαστικά το ζευγάρι αυτό στα επόμενα επεισόδια δεν θα είναι μαζί».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb