Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Σμαράγδα Καρύδη: Eχω 10 μέρες πυρετό

Άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού στις πρόβες του Celebrity Game Night


Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2021

Σμαράγδα Καρύδη: Eχω 10 μέρες πυρετό

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε εντατικές πρόβες για τα γυρίσματα του Celebrity Game Night που έρχεται, όταν άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού και ενημέρωσε την παραγωγή για το γεγονός.

Η ίδια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας επιβεβαίωσε πως νοσεί απο κορωνοϊό, τονίζοντας πως είναι καλύτερα.

«Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο,αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου.Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ. Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι,παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση»

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb