Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Ιάπωνας δισεκατομμυριούχους αναζητεί συνεπιβάτες για δωρεάν ταξίδι στη Σελήνη

Πρόσκληση σε 8 άτομα


Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2021

Ιάπωνας δισεκατομμυριούχους αναζητεί συνεπιβάτες για δωρεάν ταξίδι στη Σελήνη

Πρόσκληση σε οκτώ άτομα που θα τον συνοδέψουν σ’ ένα δωρεάν ταξίδι γύρω από τη Σελήνη με πτήση της Space X του Έλον Μασκ απηύθυνε ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος.

Ένα χρόνο μετά την αναζήτηση «γυναίκας συντρόφου», που θα τον συνόδευε στο ταξίδι αυτό, ο μεγιστάνας της διαδικτυακής Μόδας, Γιουσάκου Μαεζάουα σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter επανήλθε τονίζοντας ότι θέλει «να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε είδους», ενώ μοιράστηκε κι ένα link όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη βόλτα γύρω απ’ τη Σελήνη.

Ο Μαεζάουα υπογράμμισε επίσης ότι θα πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα της αποστολής με την επωνυμία dearMoon, που προγραμματίζεται για το 2023 άρα όσοι επιλεγούν τελικά θα ταξιδέψουν δωρεάν.

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, που είχε υποσχεθεί στις αρχές του περασμένου χρόνου να χαρίσει από 9.000 δολάρια σε χίλιους από τα εκατομμύρια ακολούθων του στο Twitter στο πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος για να δει αν τα δωρεάν χρήματα αυξάνουν την ευτυχία των ανθρώπων, έβαλε πάντως κάποιους όρους: όσοι θα υποβάλλουν αίτηση για το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη θα πρέπει να πληρούν δύο βασικές προϋποθέσεις: να προωθήσουν την «όποια δραστηριότητά τους» για να βοηθήσουν «με κάποιο τρόπο άλλους ανθρώπους και την κοινωνία εν γένει» και να είναι «πρόθυμοι να υποστηρίξουν άλλα μέλη του πληρώματος που μοιράζονται παρόμοιες φιλοδοξίες».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb