Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε για τον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του

Η ανακοίνωση που έκανε για την εκπομπή της


Δημοσίευση ΜΑΡ 08, 2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε για τον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του

Στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του σχολίασε σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την απόφαση όλης της ομάδας της εκπομπής να μην ασχοληθούν με το θέμα καθώς υπάρχει ένα παιδί στη μέση και δε θέλει στο μέλλον να δει πράγματα στο διαδίκτυο πράγματα που θα το πληγώσουν.(δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης του τραγουδιστή με την πρώην σύζυγό του)

“Σίγουρα έχετε παρακολουθήσει μια δικαστική διένεξη που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του. Εμείς αποφασίσαμε πολύ συνειδητά να απέχουμε από αυτή την κουβέντα γιατί οι δυο πλευρές θα συγκρουστούν όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια και υπάρχει και ένα παιδάκι και καλό είναι επειδή τα γραπτά και οι κασέτες μένουν και η εκπομπή ανεβαίνει και στο διαδίκτυο και στο μέλλον μπορεί οι δυο πλευρές με κάποιο τρόπο να συμβιβαστούν, να μην υπάρχουν πράγματα που θα το στεναχωρήσουν και θα το πληγώσουν. Ευχόμαστε πραγματικά για την ψυχή αυτού του παιδιού και την ανατροφή του να υπάρξει μια λύση,

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb