Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Spoiler Αγριες Μέλισσες: Γίνεται γνωστό το μυστικό του Βόσκαρη

Πως συνδέεται ο Βόσκαρης με την οικογένεια των Σεβαστών


Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2021

Spoiler Αγριες Μέλισσες: Γίνεται γνωστό το μυστικό του Βόσκαρη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια με μεγάλες ανατροπές.Η σειρά θα γύρισε πίσω στο 1920 οπού θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό για τον πατέρα του Βόσκαρη. Θα δούμε τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια Σεβαστών.

Σύμφωνα με το spoiler ο Σέργιος Σεβαστός ο πρεσβύτερος δολοφόνησε τον πατέρα του Βόσκαρη για αυτό και τρέφει μεγάλος μίσος για την οικογένεια Σεβαστού.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη, όμως, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.

Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά; Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους;

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb