Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Survivor: Πόσα βγάζουν οι παίκτες ‑ Αστρονομικά έσοδα για Τριαντάφυλλο και Παππά

Αναλυτικά τα "αστρονομικά" ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες του Survivor, τρεις μήνες μετά το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2021

Survivor: Πόσα βγάζουν οι παίκτες ‑ Αστρονομικά έσοδα για Τριαντάφυλλο και Παππά

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις αμοιβές που λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ήταν σίγουρη για την επιτυχία της φετινής σεζόν, γι’ αυτό και ρίσκαρε «κλείνοντας» παίκτες με αρκετά μεγάλα συμβόλαια.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, είχαν αρχίσει να διαρρέουν τα χρηματικά ποσά, με τα οποία οι «Διάσημοι» αποφάσισαν να αφήσουν τη ζεστασιά των σπιτιών τους για να μεταφερθούν στον Άγοι Δομίνικο.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι "μισθοί" των Διασήμων ξεκινούν από τα 3.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 6.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Διασήμων, αφού το κασέ του ξεπερνά τις 6.000 ευρώ την βδομάδα, κάτι που σημαίνει πως μέχρι στιγμής εχει συγκεντρώει περίπου 80.000 ευρώ, ποσό που οριακά 'αγγίζει" το έπαθλο που θα πάρει ο τελικός νικητής του Survivor (100.000 ευρώ).

Από κει και μετά έχουμε τον Αλέξη Παππά να εισπράττει 5.500 ευρώ την εβδομάδα, άρα μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 71.500.

Οσο για τους Μαχητές, σύμφωνα με πληροφορίες αμοίβονται με ποσά από 500 μέχρι 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Οπότε μέχρι στιγμής θα έχουν λάβει από 6.500 μέχρι και 13.000 ευρώ.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb