Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Bridgerton spoiler: Ο Rege‑Jean Page δε θα είναι στη δεύτερη σεζόν

Η μυστηριώδης Λέιντι Γουίσλνταουν, η κουτσομπόλα της βικτωριανής εποχής, ξαναχτυπά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 03, 2021

Bridgerton spoiler: Ο Rege‑Jean Page δε θα είναι στη δεύτερη σεζόν

Η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Bridgerton ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός.

Η μυστηριώδης Λέιντι Γουίσλνταουν, η κουτσομπόλα της βικτωριανής εποχής που κάνει άνω κάτω την ευγενική οικογένεια Μπρίτζερτον ξαναχτύπησε την Παρασκευή με μια νέα ανακοίνωση εν όψει της δεύτερης σεζόν. Σε αυτή λοιπόν, όπως αναρτήθηκε στο Twitter, ανακοινώνεται πως ο Δούκας του Χέιστινγκς, ο γοητευτικός ευγενής που έκλεψε την καρδιά της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειας δεν θα εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton.

«Αγαπητοί αναγνώστες,
ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμησσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε υποδυόμενος τον Δούκα του Χέιστινγκς. Θα μας λείψει η παρουσία του Σάιμον στην σκηνή, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Μπρίντζερτον. Η Ντάφνε θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου.
Με αγάπη,
η Λέιντι Γουίσλνταουν».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb