Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Survivor: Το επόμενο επεισόδιο φέρνει τη μεγαλύτερη ανατροπή μέχρι σήμερα

Ο Γιώργος Λιανός θα "μοιράσει" ξανά την τράπουλα στο Survivor

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 03, 2021

Survivor: Το επόμενο επεισόδιο φέρνει τη μεγαλύτερη ανατροπή μέχρι σήμερα

Συχνά ο Γιώργος Λιανός αναφέρει πως το «Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών», όμως η αυριανή (4/4) εξέλιξη θα επιβεβαιώσει πανηγυρικά αυτή την ατάκα. Γιατί οι ανατροπές δεν σταματούν μετά την ένωση και οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες, τους Κόκκινους και τους Μπλε, αναμένεται εκ νέου να διαφοροποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως παρακολουθούμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός νέου έκτακτου συμβουλίου του νησιού. Μια ανακοίνωση που αιφνιδιάζει όλους τους διαγωνιζόμενους.

«Θα τα πούμε το βράδυ σε έκτακτο συμβούλιο μίξης και δημιουργίας των δύο νέων ομάδων του φετινού Survivor» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Αναμένουμε να δούμε αν θα… επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο έκτακτο συμβούλιο ή αν ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο «καλό μήνα» στους παίκτες του Survivor!

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb