Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

MasterChef: Παύλος εναντίον Διονύση ‑ «Ξίνισε που δεν έγινε αρχηγός»

Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Παύλος

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 09, 2021

MasterChef: Παύλος εναντίον Διονύση ‑ «Ξίνισε που δεν έγινε αρχηγός»

"Άρωμα γυναίκας" είχε η αρχηγία στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, γεγονός που από ότι φαίνεται δεν άρεσε στον Διονύση που υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω.

Οι παίκτες έχουν λιγοστέψει και οι ομαδικές δε θυμίζουν σε τίποτα την οχλαγωγία περασμένων δοκιμασιών της φετινής σεζόν. Η Μαργαρίτα ανέλαβε αρχηγός της μπλε ομάδας, ως νικήτρια του Silver Award. Στην κόκκινη ομάδα, έμειναν ο Διονύσης, η Ανούς, ο Παύλος και η Λία. Ωστόσο, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, κανείς δεν ήθελε να αναλάβει ο Διονύσης αρχηγός, καθώς όπως εξήγησαν δεν ήθελαν εντάσεις.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, οι κριτές θέλησαν να μάθουν τις εντυπώσεις της Λίας που αναλάμβανε για πρώτη φορά αρχηγός στο MasterChef, αλλά και τον τρόπο που η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να της αναθέσει τον ρόλο.

Όπως αποδείχτηκε ωστόσο, ο Διονύσης δεν χάρηκε και ιδιαίτερα με την απόφαση των συμπαικτών του, κάτι που δεν φάνηκε να δείχνει ενώπιον των κριτών. Ο παίκτης του MasterChef είπε πως αναγνωρίζει πως υπάρχουν μάγειρες που θέλουν ηρεμία και άλλοι που λειτουργούν υπό πίεση.

Αμέσως μετά την τοποθέτησή του, στην οθόνη εμφανίστηκε ο Παύλος που φάνηκε να αντιδρά στις δηλώσεις του συμπαίκτη του στο MasterChef. «Τι να πούμε μπροστά στους κριτές ότι ξίνισε ο Διονύσης και δε μιλιόταν για μισή ώρα;» είπε. 

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb