Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται για τη διάρρηξη στο τμήμα

Στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη


Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2021

Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται για τη διάρρηξη στο τμήμα

Μπλεγμένος με το νόμο βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Δούκας Σεβαστός στα επεισόδια που έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη, ο Δούκας εκμεταλλεύτηκε τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω, προκειμένου να εισβάλει στο τμήμα για να αποσπάσει το σημείωμα. Έτσι, από την πρώτη στιγμή ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Την έκνομη ενέργεια του Δούκα θα επιβεβαιώσει στους δύο άνδρες η ομολογία της Ανέτ.

Στο κρατητήριο ο Δούκας στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Δούκας περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο στόχος είναι να ανατραπεί η παραδοχή της πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα. Θα πεισθεί η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδελφού της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Κοντά στον δολοφόνο του Θέμελη ο Αλέξης

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Γραμματκός με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα βρεθεί ο Δούκας αντιμέτωπος με τον νόμο και για τον θάνατο του πατέρα του Μελέτη; Για πόσο θα κρατά η Ανέτ ένα ακόμη ένοχο μυστικό του αδερφού της κρυφό στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Παράλληλα, ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/agries-melisses-spoiler-doykas-syllipsi-epeisodia

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb