Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Paris Hilton: Η διαρροή του seχ tape «θα με πονάει για όλη τη ζωή μου»

Εξακολουθεί να βιώνει μετατραυματικό στρες


Δημοσίευση ΑΠΡ 19, 2021

Paris Hilton: Η διαρροή του seχ tape «θα με πονάει για όλη τη ζωή μου»

Η Paris Hilton ανέφερε πως εξακολουθεί να βιώνει μετατραυματικό στρες εξαιτίας του seχ tape που διέρρευσε το 2004 στο Διαδίκτυο.

Στο seχ tape που διέρρευσε εμφανιζόταν η διάσημη τηλεπερσόνα και ο τότε σύντροφός της Rick Salomon. Στη συνέχεια ο Salomon πούλησε ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο. Η Hilton μίλησε για την «εξευτελιστική» εμπειρία σε συνέντευξή της στο Vanity Fair και δήλωσε πως το βίντεο παραμένει «κάτι που θα την πονάει για όλη την υπόλοιπη ζωή της».

«Βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», ανέφερε η Hilton προσθέτοντας πως μετά τη διαρροή οι άνθρωποι ήταν «κακοί μαζί της» ενώ παράλληλα στηλίτευσε τη στάση των νυχτερινών talk shows. «Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, πίστευα πως η ζωή μου είχε τελειώσει», ανέφερε.

«Ήταν μία ιδιωτική εμπειρία ανάμεσα σε δύο άτομα», συνέχισε λέγοντας είδε την εμπιστοσύνη που έδειξε σε έναν άνθρωπο που αγαπούσε να προδίδεται και όλον τον κόσμο να παρακολουθεί και να γελάει. «Ήταν ακόμα πιο επίπονο για εμένα να βλέπω τον κόσμο να πιστεύει πως το έκανα επίτηδες – αυτό με σκότωσε», ανέφερε για να προσθέσει πως «βιώνει ακόμα μετατραυματικό στρες όταν μιλάει γι’ αυτό».

Στο ντοκιμαντέρ του 2020 «This Is Paris» η Hilton ανέφερε πως ένιωσε ότι έχει «βιαστεί ηλεκτρονικά» από αυτό που έκανε ο Salomon με το βίντεο. Μετά τη διαρροή του το 2004 η Hilton ξεκαθάρισε με δημόσια δήλωσή της πως δεν εγκρίνει την κυκλοφορία του βίντεο. Ο Salomon μήνυσε την Hilton για συκοφαντία. Με τη σειρά της τον μήνυσε και εκείνη για την κυκλοφορία του βίντεο. Η υπόθεση έληξε με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb