Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη το 2013 στα καλλιστεία «Μις Κρήτη»

Πώς ήταν η παρουσιάστρια σε ηλικία 24 ετών - Η απάντηση στην ερώτηση για τα παιδαγωγικά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2021

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη το 2013 στα καλλιστεία «Μις Κρήτη»

Όλοι συζητούν την εμφάνιση της στολή "χορού της κοιλιάς" που είδαμε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4). Ομολογουμένως, η Ιωάννα Μαλέσκου διαθέτει σώμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως φάνηκε άλλωστε στον αποχαιρετισμό των τηλεθεατών της εκπομπής "Love it" με έναν αισθησιακό oriental χορό on air.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της δεν κερδίζει μόνο τώρα τις εντυπώσεις και την προσοχή μας αλλά εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως για παράδειγμα όταν πριν από 8 περίπου χρόνια, είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία "Μις Κρήτη".

Τότε, το 2013, η όμορφη παρουσιάστρια είχε κερδίσει τον τίτλο της "Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη", ενώ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο την βλέπουμε να απαντά σε ερώτηση για το αν συνδυάζονται τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ.

Η ίδια μοιάζει αρκετά αλλαγμένη, με πιο έντονα φρύδια και μερικές διαφοροποιήσεις στο πρόσωπο και τα μαλλιά της, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν τότε 24 ετών, ενώ σήμερα η ηλικία της είναι 32.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb