Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ένα ακόμα επεισόδιο «αφαιρείται» από τη σειρά

Σταματούν οι μεταδόσεις του με απόφαση του ΑΝΤ1

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2021

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ένα ακόμα επεισόδιο «αφαιρείται» από τη σειρά

Όλοι γνωρίζουν ότι εδώ και 23 χρόνια το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται ασταμάτητα από τον ΑΝΤ1.

Και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, η σειρά των Ρώμα - Χατζησοφιά συνεχίζει να κάνει ακόμα και σήμερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Εδώ και χρόνια από τις επαναλήψεις έχει «κοπεί» ένα συγκεκριμένο επεισόδιο. Πρόκειται για την «τελευταία μέρα του κόσμου», όπου έδειχνε την αλλαγή της νέας χιλιετίας. Ο λόγος που «κόπηκε» αυτό το επεισόδιο είναι για να μην «προδίδεται» η ηλικία της σειράς αλλά και γιατί η θεματολογία του είναι κάτι εντελώς ανεπίκαιρο.

Όπως έγινε γνωστό ένα ακόμα επεισόδιο πρόκειται να προστεθεί στα «απαγορευμένα» και να κοπεί επίσης. Μιλάμε για το 17ο επεισόδιο της 1ης σεζόν με τίτλο «Σeξουαλική παρενόχληση» με guest star τη Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία υποδύεται την «άτακτη» φοιτήτρια που κατηγορεί τον καθηγητή της για άσεμvες πράξεις.

Το επεισόδιο αποφασίστηκε να «κοπεί» λόγω περιεχομένου αλλά και επικαιρότητας, καθώς τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα περιστατικά παρενόχλησης που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στο χώρο της τέχνης αλλά και σε αυτόν του αθλητισμού.

Προς το παρόν το επεισόδιο είναι ακόμα online στο κανάλι του ANT1 στο youtube, άγνωστό όμως για πόσο ακόμα.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb