Celebs

Κατερίνα Βρανά: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα» ‑ Μια συγκλονιστική ανάρτηση

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2021

Κατερίνα Βρανά: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα» ‑ Μια συγκλονιστική ανάρτηση

Η Κατερίνα Βρανά έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram, με τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η γνωστή κωμικός ανέβασε μια φωτογραφία από την περίοδο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Μαλαισία, ενώ τη συνόδεψε με ένα διδακτικό κείμενο που εμπεριείχε ένα υπέροχο μήνυμα.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε η Κατερίνα Βρανά:

23 Απριλίου 2017 – Μαλαισία
Η μέρα που σχεδόν πέθανα.
Μετά από διάτρηση εντέρου που οδήγησε σε σηψαιμία που οδήγησε σε σηπτικό σοκ που οδήγησε σε οργανική ανεπάρκεια, οι γιατροί με βάλαν σε τεχνητό κώμα για να μου σώσουν την ζωή. Στις 23 Απριλίου, τα ζωτικά μου ήταν επικίνδυνα χαμηλά και είχα πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Μέχρι που έφτασε ο ξάδερφός μου ο Άλεξ, μπήκε στην εντατική και έκατσε πάνω απ’το κρεβάτι μου όπου και τα ζωτικά μου άρχισαν να ανεβαίνουν. Και τώρα, λέει, του χρωστάω σπίτι με πισίνα επειδή μου έσωσε τη ζωή.
Φωτο @theovranas (λίγες μέρες μετά)
.
2η φωτό - Οκτώβριος 2020, Αθήνα
Επί σκηνής στο drive-in σινεμά του ΟΑΚΑ.
Με προβλήματα ισορροπίας, συντονισμού, όρασης, ομιλίας και λεπτών κινήσεων.
Φωτό @artemis_thimiou
Τώρα μπορώ και στέκομαι όρθια μόνη μου λίγα λεπτά πριν πέσω, περπατάω υποβασταζόμενη, η όρασή μου είναι ακόμα χάλια αλλά η ομιλία μου έχει φτιάξει σε σημείο που όταν υπαγορεύω κείμενο στο κινητό μου, το κινητό καταλαβαίνει τα μισά απ’όσα λέω.
ΧΑΠΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ ΝΤΕΪ!!!
#StayingAlive

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb