Νέα

Αγριες Μέλισσες: Φινάλε με πυροβολισμούς, αίμα και φωτιά


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 03, 2021

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος - Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό… Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;


Συγκλόνισε το κοινό το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», λίγο πριν το δραματικό τέλος της δεύτερης σεζόν. Το σημερινό και τελευταίο επεισόδιο θα φέρει στην επιφάνεια «ό,τι έμεινε όρθιο» από τη χθεσινή καταστροφή.

Το σχέδιο της Μυρσίνης να βάλει φωτιά στις αποθήκες του Δούκα τέθηκε σε εφαρμογή και ολόκληρο το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες. Η γυναίκα του Δούκα Σεβαστού φάνηκε να μην συμφωνεί με την άποψη του συζύγου της να μην πειράξει τις τρεις αδερφές Σταμίρη και έκανε τα πάντα για να αποπροσανατολίσει τους κατοίκους του χωριού, προκειμένου να φτάσει στον στόχο της.

Το ξημέρωμα βρίσκει το χωριό να μετράει απώλειες και ένα πέπλο πένθους πέφτει πάνω από το Διαφάνι. Η Ανέτ, η αδερφή του Δούκα αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια του πίνοντας δηλητήριο, μόλις μαθαίνει ότι ο γιος της, Μελέτης είναι εγκληματίας.

Ο Μιλτιάδης σώζει τις αδερφές του, όμως δεν έχει σκοπό να μείνει άπραγος. Μόλις καταλαβαίνει το σχέδιο, που οργάνωσαν εναντίον τους, στρέφεται απέναντι στον Δούκα, με σκοπό να τον σκοτώσει. Με μία καραμπίνα στα χέρια του βρίσκεται απέναντι του, την ώρα που εκείνος θρηνεί την Ανέτ.

Θα τελειώσει άραγε την «κόντρα», που έχουν μεταξύ τους; Τι θα απογίνουν ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής; Ποιος θα βγει τελικά ζωντανός από αυτό το «μακελειό»;

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb