Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

H συγκινητική κίνηση της Ελισάβετ ως φόρος τιμής στο Φίλιππο

Ένα συγκινητικός φόρος τιμής στον σύζυγό της που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο και σήμερα θα έκλεινε τον ένα αιώνα ζωής

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2021

H συγκινητική κίνηση της Ελισάβετ ως φόρος τιμής στο Φίλιππο

Με μια συγκινητική χειρονομία η Βασίλισσα Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου απέτισε φόρο τιμής στον αγαπημένο της σύζυγο Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Σήμερα, 10 Ιουνίου, ο Δούκας του Εδιμβούργου θα έκλεινε τα 100 και η Ελισάβετ, που υπήρξε παντρεμένη μαζί του για σχεδόν 75 χρόνια, τίμησε τη μνήμη του φυτεύοντας μια ειδική τριανταφυλλιά στο κάστρο του Ουίνδσορ πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για ένα φυτό που αναπτύχθηκε πρόσφατα και του δόθηκε η ονομασία «Δούκας του Εδιμβούργου», προς τιμήν του εκλιπόντος βασιλικού συζύγου. Η τριανταφυλλιά ήταν δώρο του προέδρου της Royal Horticultural Society, ο οποίος ονομάζεται Κιθ Γουίντ, και παραδόθηκε στην Βασίλισσα Ελισάβετ την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πρόκειται για ένα ρόδο που ονομάζεται Δούκας του Εδιμβούργου και είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη γέννησή του, αλλά και σε όλα τα υπέροχα πράγματα που πέτυχε στη ζωή του», είπε στην Ελισάβετ ο πρόεδρος της RHS, αναφερόμενος στο δώρο του. Εκείνη του απάντησε ότι η τριανταφυλλιά είναι πολύ όμορφη, και ότι η χειρονομία του ήταν πολύ ευγενική.

Η τριανταφυλλιά που παραδόθηκε στην βασίλισσα δεν έχει ακόμα ανθίσει, όμως ο κ. Γουίντ έδειξε στην Ελισάβετ σε φωτογραφία πώς θα είναι τα άνθη της, τα οποία θα έχουν ένα βαθύ ροζ χρώμα.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb