Νέα

Αγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε τρέιλερ για τον 3ο κύκλο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 10, 2021

Αγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε τρέιλερ για τον 3ο κύκλο

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Πριν από έναν μήνα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν από τις «Άγριες Μέλισσες» και οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σε αυτό ακούγεται το μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου, όπως το άκουσαν όλοι οι Έλληνες το πρωινό της 21ης Απριλίου του 1967. «Μετά τη δύση του ηλίου οποιοσδήποτε κυκλοφορεί στον δρόμο θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως». Το ραδιόφωνο που εκπέμπει βρίσκεται μέσα στο άδειο, πλέον, γραφείο του Δούκα Σεβαστού.

Το τέλος της δεύτερης σεζόν βρήκε τον Δούκα να έχει πάρει ένα δυνατό χτύπημα με την αυτοκτονία της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάη), αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από το κακό! Για να αποφύγει τις συνέπειες στο Διαφάνι, ο Δούκας παίρνει τη Μυρσίνη και καταφεύγουν στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο δικτατορικό καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! Το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb