Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Βρετανίδα αθλήτρια περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητα των αθλητών στο Τόκιο

Η διάθεση των αθλητών έχει επηρεαστεί πολύ από τους αυστηρούς περιορισμούς


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 22, 2021

Βρετανίδα αθλήτρια περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητα των αθλητών στο Τόκιο

Υπό αυστηρούς περιορισμούς θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τον κόσμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάθεση των αθλητών έχει επηρεαστεί πολύ, αρχικά από το φόβο μην νοσήσουν και έπειτα από το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές στα γήπεδα.

Ωστόσο και η καθημερινότητά τους στα ξενοδοχεία που διαμένουν δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολη.

Τη δύσκολη -από πλευράς περιορισμών- καθημερινότητα περιγράφει η Βρετανίδα αθλήτρια του στίβου Τζάζμιν Σόγιερς με ένα βίντεο.

Όπως αναφέρει, καθημερινά οι αθλητές οφείλουν να κάνουν ένα PCR τεστ, του οποίου το αποτέλεσμα πρέπει να υποβληθεί σε ειδική πλατφόρμα μέχρι τις 10 το πρωί.

Στη συνέχεια, υπάρχει υποχρεωτική θερμομέτρηση, ενώ όλοι οι αθλητές πρέπει να απαντούν καθημερινά σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την κατάσταση της υγεία τους.

Όπως τονίζει η Τζάζμιν Σόγιερς σε κάθε γωνία του ξενοδοχείου υπάρχουν αντισηπτικά, ενώ οι μάσκες είναι υποχρεωτικές παντού και πάντα. Εξαιρούνται, όπως λέει, οι στιγμές που οι αθλητές τρώνε ή προπονούνται.

Στη συνέχεια, όπως επισημαίνει, οι αθλητές απαγορεύεται να βγουν έξω από τους χώρους του ξενοδοχείου και στην περίπτωση που θέλουν να κάνουν μία μικρή βόλτα, αυτή θα πρέπει να γίνει με τη συνοδεία ενός ατόμου που θα τους επιτηρεί.

Μάλιστα, όπως τονίζει η Βρετανίδα αθλήτρια, όλοι οι αθλητές είναι περιορισμένοι σε συγκεκριμένους ορόφους του ξενοδοχείου και δεν επιτρέπεται να έρθουν σε επαφή με κανέναν από το κοινό.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb