Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Δείτε τον Λευτέρη Πετρούνια ‑ Η άψογη εκτέλεση που δεν έδειξε η ΕΡΤ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 24, 2021

Δείτε τον Λευτέρη Πετρούνια ‑ Η άψογη εκτέλεση που δεν έδειξε η ΕΡΤ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό των κρίκων της Δευτέρας 2 Αυγούστου. Αρκετοί απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη, αν και η δημόσια τηλεόραση αποδίδει τις ευθύνες στον τηλεσκηνοθέτη των διοργανωτών.

Όμως η καταπληκτική εκτέλεση του Λευτέρη Πετρούνια μεταδόθηκε από το Eurosport και το video ανέβηκε στο λογαριασμό του καναλιού στο Twitter.

Ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της εμφάνισης Πετρούνια

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Τελικά, αργότερα το απόγευμα του Σαββάτου (24/7) η ΕΡΤ εξασφάλισε τα πλάνα και μετέδωσε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια.

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Νέα ΙΟΥΛ 24, 2021
Λευτέρης Πετρούνιας: Σούπερ εμφάνιση στο Τόκιο ‑ Πέρασε πρώτος στον τελικό
Ραντεβού στον τελικό των κρίκων τη Δευτέρα 2 Αυγούστου
NEWSROOM
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb