Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Κώστας Τσουρός: Αυτός είναι ο λόγος που άφησε την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού

«Αυτό που μετρά περισσότερο είναι οι συνθήκες εργασίας το ότι έχω ένα συμβόλαιο που με εξασφαλίζει και ότι ήθελα να πάω παρακάτω»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 28, 2021

Κώστας Τσουρός: Αυτός είναι ο λόγος που άφησε την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού

Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αλλά και για τον λόγο που συνέβη μίλησε ο Κώστας Τσουρός στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης είναι το εξής:

Σε αρκετούς έκανε εντύπωση η μεταγραφή σου από τον Alpha στο Mega γιατί πίστευαν ότι περνούσες πολύ καλά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Με το Καλύτερα δεν γίνεται συνεργάστηκα τρία χρόνια και είναι γεγονός ότι περνούσα τέλεια. Είχαμε δέσει πολύ και με τη Ναταλία και συνεννοούμασταν πια με τα μάτια. Ήμασταν σαν οικογένεια. Αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να εξελίσσομαι. Μου έγινε μία πολύ καλή πρόταση από το Mega και την αποδέχτηκα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την εκπομπή. Έχει να κάνει με τα δύο κανάλια.

Ήταν και οικονομικό το δέλεαρ;

Σίγουρα όταν κάνεις μια μεταγραφή παίζουν ρόλο και οι οικονομικές απολαβές. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό… Σε ό,τι δουλειές έχω κάνει μέχρι τώρα δεν ήταν το οικονομικό ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρω μια απόφαση. Και όταν από τον ΑΝΤ1 πήγα στον Alpha δεν ήταν μόνο οι οικονομικές απολαβές. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι οι συνθήκες εργασίας το ότι έχω ένα συμβόλαιο που με εξασφαλίζει και ότι ήθελα να πάω παρακάτω.

Γιατί ήταν καλύτερη η πρόταση του Mega;

To Μega έδειξε ότι με θέλει πολύ Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα με το κανάλι, τα οποία πρόκειται να υλοποιηθούν. Επίσης, είναι κι οι συνεργάτες καταπληκτικοί. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους συνεργάτες της εκπομπής και τα στελέχη του σταθμού, με τους περισσότερους από τους οποίους έχω δουλέψει στο παρελθόν, τους εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb