Dolce Vita

5 τρομακτικά σπίτια του Airbnb, ιδανικά για να ζήσεις μια spooky νύχτα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2021

5 τρομακτικά σπίτια του Airbnb, ιδανικά για να ζήσεις μια spooky νύχτα

Η Airbnb προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να μείνουν σε μερικά εντυπωσιακά ανατριχιαστικά σπίτια ακριβώς την ώρα για τις πιο τρομακτικές διακοπές του χρόνου.

Το Victorian Gothic Castle Mansion of Ellicott City, είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσετε μια halloween βραδιά ή απλώς να το ζήσετε μόνοι σας και να τρομάξετε με την ψυχή σας! Το βικτοριανό αρχοντικό γοτθικού κάστρου στην πόλη Ellicott έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και χώρο για να φιλοξενήσει 12 άτομα, το σπίτι των 160 ετών είναι απλώς... ιδανικό για να τρομάξει τους επισκέπτες.

Πάμε τώρα ως τον Μεσαιωνικό Πύργο στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Ο αρχικός πύργος κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών. Τα δωμάτιά του χρησιμοποιούνται ως χώρος ενοικίασης! Έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, αλλά δεν θα μπορείτε να ξεχάσετε ότι μένετε κάπου που κάποτε γίνονταν δολοφονίες! Θα μπορούσε να είχε χυθεί αίμα πριν από χρόνια στο ίδιο μέρος που θα στρώσεις το κεφάλι σου για μια νύχτα. Αλήθεια ή ψέματα, πολλοί επισκέπτες λένε πως ένιωσαν μεταφυσικές δραστηριότητες γύρω τους!

Το επόμενο βρίσκεται στο La Cañada Flintridge της Καλιφόρνια, αυτό το κτήμα της Νορμανδίας κατασκευάστηκε σε διάστημα έξι μηνών το 1929 για τον ιδιοκτήτη Robert T. Moore. Λέγεται ότι ο Moore προσέλαβε διαφορετικούς εργάτες κάθε μέρα για να κρύψει τα μυστικά του σπιτιού, σύμφωνα με την Airbnb!

Ακολουθεί το Maison Vitry, ένα σπίτι 3.700 τετραγωνικών ποδιών στη Νέα Ορλεάνη που χτίστηκε το 1855 και ανήκει σε μια ελεύθερη Αφροαμερικανίδα που ονομαζόταν Louise Vitry. Εκείνη και ο σύντροφός της Arsil, έζησαν μαζί για περίπου 20 χρόνια και απέκτησαν πέντε παιδιά μαζί. Ωστόσο, σύμφωνα με τον site του σπιτιού, το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ λόγω των νόμων περί αναπαραγωγής ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους.

Ακριβώς ένα δρόμο πιο κάτω (που λέει ο λόγος), στην περιοχή Garden της Νέας Ορλεάνης, βρίσκεται το Αρχοντικό Parks-Bowman. Αν και το σπίτι φαίνεται αρκετά χαριτωμένο από έξω και πολυτελές στους κοινόχρηστους χώρους, οι επισκέπτες έχουν αναφέρει παραφυσική δραστηριότητα σε ένα από τα δωμάτιά του... Το "στοιχειωμένο υπνοδωμάτιο", όπως το λέει η λίστα, βρίσκεται στον τρίτο όροφο του σπιτιού.

Το Κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία επίσης είναι στη διάθεσή σας κάποιες εποχές του χρόνου. Είστε εξοικειωμένοι με την ιστορία του Δράκουλα; Αν έχετε διαβάσει την αρχική ιστορία  ή ακόμα κι αν τυχαίνει να σας αρέσουν τα βαμπίρ, τότε πρέπει να μείνετε στο Κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία. Το αρχοντικό στο βουνό προκαλεί την τέλεια γοτθική ιστορία τρόμου για τη νύχτα σας στο πιο στοιχειωμένο κάστρο από όλα. Το κάστρο τα έχει όλα! Μακριά απόκοσμα περάσματα, σκάλες με κεριά, περίεργους ήχους και θορύβους στη μέση της νύχτας. 

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb