ENTERTAINMENT

4 κόντρες πίσω από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σήριαλ που δεν μάθαμε ποτέ

Δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 κόντρες πίσω από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σήριαλ που δεν μάθαμε ποτέ
Beverly Hills 90210

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα αναγκάζονται να υποχωρήσουν, να συμβιβαστούν και να φορέσουν το καλό τους πρόσωπο όταν είναι η ώρα να πάνε στη δουλειά, ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να αισθάνονται για τους συναδέλφους τους.

Όταν είσαι ηθοποιός και η δουλειά σου συνεπάγεται τη δημιουργία μιας συναισθηματικής σύνδεσης με τους εν λόγω συναδέλφους σου όμως, το όλο χαρούμενο πρόσωπο γίνεται πολύ πιο δύσκολο - ειδικά όταν πρόκειται για την τηλεόραση. 

Grey's Anatomy

Αφού ο Isaiah Washington απολύθηκε από την σειρά λόγω πολλών διαφωνιών (δράμα 1), το σετ του Grey's Anatomy είχε έναν νέο κακό για να αντιμετωπίσει: τη συμπρωταγωνίστρια Katherine Heigl (δράμα 2). Η ηθοποιός δημιούργησε ένταση πέρα ​​από τα αποδεκτά όρια, όταν αποσύρθηκε δημόσια από τα βραβεία Emmy το επόμενο έτος που κέρδισε το βραβείο, κατηγορώντας τους συγγραφείς ότι δεν της έδωσαν αρκετό καλό υλικό για το ρόλο της.

Οι φήμες ότι ήταν ντίβα στα γυρίσματα και ήταν δύσκολο να συνεργαστεί κανείς μαζί της, συνεχίστηκαν μέχρι που έφυγε από την παράσταση περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα. Η δημιουργός της σειράς, Shonda Rhimes, πάντως το έλεγε ξεκάθαρα στις συνεντεύξεις της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρόνια αργότερα, σε μια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε για τη διαμάχη αυτή, λέγοντας: "Πήγα στη Shonda και είπα: Λυπάμαι πολύ. Δεν ήταν ωραίο. δεν έπρεπε να το κάνω αυτό". Και δεν έπρεπε να πω τίποτα δημοσίως. Αλλά εκείνη τη στιγμή, δεν πίστευα ότι κάποιος θα ασχοληθεί...".

Glee

Το 2014, το TMZ ανέφερε ότι οι συμπρωταγωνίστριες του Glee, Naya Rivera και Lea Michele, άρχισαν να τσακώνονται έντονα κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης ενός επεισοδίου της επιτυχημένης μουσικοκωμικής σειράς. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει γιατί ξεκίνησε ο καυγάς. Οι πηγές του TMZ ανέφεραν πως η Naya Rivera ενοχλήθηκε από την κακή συμπεριφορά της Lea Michele στα γυρίσματα και πήγε στους παραγωγούς για να διαμαρτυρηθεί. Στη συνέχεια, όταν το έμαθε η Michele, έκανε τον περιβόητο καυγά!

Moonlighting

Η πετυχημένη σειρά της δεκαετίας του '80, με πρωταγωνιστές τους Cybill Shepherd και Bruce Willis, ήταν γεμάτη ένταση από την πρώτη κιόλας μέρα των γυρισμάτων και κράτησε μέχρι το τέλος της πέμπτης και τελευταίας σεζόν, σύμφωνα με ένα άρθρο του 1989 στο People. Μεταξύ των αιτιών: η κινηματογραφική καριέρα του Willis, που εκτοξεύτηκε με το Die Hard του 1988, και η εγκυμοσύνη της Shepherd το 1987 που χάλασε το χρονοδιάγραμμα παραγωγής...

Beverly Hills

Δεν είναι ασυνήθιστο οι συμπρωταγωνιστές να έρχονται σε διαφωνίες στα πολύωρα γυρίσματα που απαιτούν οι τηλεοπτικές σειρές, αλλά αυτές οι διαφωνίες σπάνια καταλήγουν σε καυγά με μαλλιοτράβηγμα. Αυτό όμως ακριβώς συνέβη στα γυρίσματα του Beverly Hills, 90210, όταν η Shannen Doherty και η Jennie Garth μαλλιοτραβήχτηκαν άγρια σύμφωνα με τα λεγόμενα της Tori Spelling. "Θυμάμαι ότι άκουσα την πόρτα να ανοίγει και όλοι να ουρλιάζουν!". Όταν η Garth εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live το 2019, επιβεβαίωσε ότι η σύγκρουση της με τον Doherty ήταν όντως αλήθεια όμως άνηκε στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 921 / position2: 1389
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb