SKIN CARE

Gua Sha: Γιατί θα σου κάνει καλό να το εντάξεις στη ρουτίνα σου

Το εργαλείο μασάζ που λατρεύουν οι beauty gurus
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Gua Sha: Γιατί θα σου κάνει καλό να το εντάξεις στη ρουτίνα σου
@scillarose

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι λάτρης των beauty tools, τότε σίγουρα γνωρίζεις το Gua Sha. Αν όχι, τότε θα μάθεις γιατί είναι καλό να το εντάξεις στη ρουτίνα σου.

Η τεχνική μασάζ με το Gua Sha, λέγεται ότι χρησιμοποιείται απο την αρχαιότητα στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες, για να μειωθούν οι φλεγμονές στο δέρμα και ο πόνος που προκαλούν. Το εργαλείο αυτό, προέρχεται απο τον πολύτιμο λίθο ροζ χαλαζία, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο αλλά και το σώμα.

Πως χρησιμοποιειται

Βάλε το αγαπημένο σου serum ή oil, και ξεκίνα κρατώντας το Gua Sha να κάνεις μασάζ μόνο με ανοδικές κινήσεις στο πρόσωπό σου. Αυτό κινητοποιεί τη λέμφο, τονώνει την κυκλοφορία του δέρματος και έτσι αποβάλλονται οι τοξίνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @magicguasha

Γιατί να το ενταξεις στη ρουτινα σου

Αρχικά, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, ειδικότερα στην βραδινή σου ρουτίνα περιποίησης. Επιπλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανορθώνει το πρόσωπο, επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, βελτιώνονται και οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και φεύγει το πρήξιμο.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που το χρησιμοποιούν καθημερινά οι beauty gurus. Βοηθά στην ανάκτηση της λάμψης του δέρματος και στην αποσυμφόρηση απο τις φλεγμονές του προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb