Νέα

Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη διαρροή του ακατάλληλου βίντεο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 26, 2021

Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη διαρροή του ακατάλληλου βίντεο

Μέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη διαρροή του ακατάλληλου βίντεο με πρωταγωνιστές παίκτες του φετινού κύκλου του Big Brother, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ αποφάσισε να τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτήν αναφέρει ρητά πως το υλικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε στον σταθμό αλλά αποκτήθηκε με κάποιον αθέμιτο τρόπο και ανακοινώνει πως θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.

Διαβάστε Ακόμη
ΝΟE 25, 2021
Big Brother: Σάλος με ροζ βίντεο που διέρρευσε
Οι χρήστες δηλώνουν έξαλλοι με την παραγωγή
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb