Ψυχαγωγία

The Bachelor: Μεγάλη νικήτρια στον τελικό η Αθηνά «New York»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2021

The Bachelor: Μεγάλη νικήτρια στον τελικό η Αθηνά «New York»

Η Αθηνά "New York" αναδείχθηκε νικήτρια στον μεγάλο τελικό του The Bachelor του ριάλιτι παιχνιδιού που μετέδωσε ο Alpha. Το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/12).

Το ταξίδι της αγάπης ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη, όπου ο Αλέξης Παππάς συνάντησε τις δύο φιναλίστ, την Αθηνά "New York" και την Άννα Ζένιου, και τελικά επέλεξε την πρώτη για σύντροφό της ζωής του, προσφέροντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Ποια είναι η Αθηνά "New York"

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και είναι μαθηματικός. Ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor.

Της αρέσει η φέτα, ο χορός και τα ελληνικά τραγούδια. Η Αθηνά έχει έντονο ταπεραμέντο και για πολλούς ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί του τελικού.

Το πραγματικό της όνομα είναι Athena Vas, ωστόσο, στο παιχνίδι όλοι την φώναζαν Αθηνά "New York".

Η 26 ετών παίκτρια είναι και ηθοποιός και μάλιστα διατηρεί ενεργό προφίλ στο IMDb. Έχει συμμετάσχει σε εννέα ταινίες μικρού μήκους ενώ έχει παραδεχτεί πως όνειρό της είναι να γίνει διάσημη.

The Bachelor Τελικός: Όλα όσα έγιναν

Πριν από 4 μήνες, ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησε ένα συναρπαστικό, μαγικό ταξίδι αναζητώντας την αληθινή αγάπη. Γνώρισε 25 γοητευτικές γυναίκες με δυναμικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε για όλους μια ρομαντική περιπέτεια, γεμάτη διεκδίκηση και αληθινά συναισθήματα. Έζησαν τα πιο παραμυθένια ραντεβού, άνοιξαν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον και μοιράστηκαν στιγμές και εμπειρίες που θα θυμούνται για πάντα, ενώ οι Τελετές των Ρόδων αποτελούσαν κάθε βδομάδα μια σκληρή δοκιμασία.

Σε αυτό το μαγικό ταξίδι της αγάπης, η Άννα Ζένιου και η Αθηνά "New York" ήταν εκείνες που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά και έτσι κατάφεραν να οδηγηθούν στον μεγάλο τελικό του "The Bachelor".

Στο τελευταίο επεισόδιο οι δύο φιναλίστ του "The Bachelor" έφτασαν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκαν με τον Αλέξη Παππά η καθεμία ξεχωριστά, για ένα τελευταίο ραντεβού. Οι συναντήσεις αυτές ήταν καθοριστικές για τον Έλληνα εργένη, αφού τον βοήθησαν έβαλε σε τάξη τα συναισθήματά του και επέλεξε την νικήτρια του παιχνιδιού και της καρδιάς του.

View this post on Instagram

A post shared by The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Έπειτα, ο Αλέξης Παππάς διάλεξε το δαχτυλίδι που θα χάριζε στην εκλεκτή της καρδιάς του, ενώ οι δύο κοπέλες, πιο εντυπωσιακές από ποτέ, συνάντησαν τον αγαπημένο τους σε έναν χώρο με μαγευτική θέα, ώστε να μάθουν την απόφασή του.

Εκείνη που κέρδισε την καρδιά του Έλληνα εργένη και του ενέπνευσε τα πιο έντονα συναισθήματα ήταν η Αθηνά "New York", με τον Αλέξη Παππά να λέει στην Άννα Ζένιου πως την αγαπά πολύ, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της.

View this post on Instagram

A post shared by The Bachelor GR (@thebachelorgr)

"Σου δίνω αυτό το δαχτυλίδι ως σύμβολο και ως ένδειξη της αγάπης μου", είπε ο ίδιος στην Αθηνά "New York" και της έδωσε το μονόπετρο. Ωστόσο, της ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για γάμο και θέλει να περάσουν μαζί χρόνο ως ζευγάρι και έπειτα να δουν τι θα κάνουν με το μέλλον τους.

View this post on Instagram

A post shared by The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Σε εκείνο το σημείο συνέβη όμως κάτι απροσδόκητο. Η νικήτρια σάστισε και βουρκωμένη του είπε πως η ίδια θέλει να κάνει οικογένεια, τονίζοντάς του πως αυτό ήταν κάτι το οποίο του είχε εκφράσει απ' την αρχή.

Έπειτα από λίγα λεπτά, η νικήτρια αποφάσισε να φορέσει το μονόπετρο και να δώσει χρόνο στην ίδια και τον Αλέξη Παππά, αναφέροντάς του πως τον αγαπά πολύ.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb