Celebs

Νένα Μεντή: Θα ξαναέκανα τις «Τρεις Χάριτες» και με λιγότερα λεφτά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2021

Νένα Μεντή: Θα ξαναέκανα τις «Τρεις Χάριτες» και με λιγότερα λεφτά

Η Νάντια Ρηγάτου επισκέφθηκε τη Νένα Μεντή στο καμαρίνι της και μίλησαν για τα 55 χρόνια πορείας της αγαπημένης ηθοποιού στο θέατρο αλλά και τις μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες.

Η Νένα Μεντή πρωταγωνιστεί για 2η σεζόν στη θεατρική παράσταση «Μαρίκα» του Πέτρου Ζούλια, στο Θέατρο «Χώρα», ένα έργο για τη ζωή της Μαρίκας Κοτοπούλη.

«Η Κοτοπούλη ήταν γενναιόδωρη με τους συναδέλφους της. Τα πιο μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας τα είχε προωθήσει εκείνη στη σκηνή» σημείωσε η Νένα Μεντή, προσθέτοντας ότι «οι ηθοποιοί τότε είχαν ήθος, αξίες και αφοσίωση μόνο στο θέατρο, σε κανέναν άλλο τρόπο έκφρασης».

«Οι ηθοποιοί σήμερα αποσκοπούμε στην αναγνωρισιμότητα και στα χρήματα που είναι χρήσιμο, όμως… φθείρει και πάρα πολύ» τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε ότι θα ξαναέκανε τηλεόραση γιατί το ξεκίνημά της ήταν μια πολύ καλή τηλεοπτική σειρά.

«Είχα την τύχη η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά να ήταν “Οι τρεις χάριτες”. Μου άρεσε πολύ και με λιγότερα λεφτά θα το έκανα» πρόσθεσε.

«Από τότε που βγήκα στο θέατρο, έχω ήδη 55 χρόνια στο θέατρο, έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα» ανέφερε και τόνισε ότι δεν έδινε σημασία στον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των ηθοποιών.

«Όταν χτύπησα στη σκηνή απευθύνθηκα στο κοινό και είπα “νομίζω έσπασα το πόδι μου”. Έκλαιγα από τον πόνο σε όλη την παράσταση» είπε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει επί σκηνής.

«Δυστυχώς ναι… θα έπαιζα με ανεμβολίαστο συνεργάτη. Είναι πολύ θλιβερό θέμα» σημείωσε η Νένα Μεντή, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ χαρακτήρισε «ήρωες» τους θεατές που παρακολουθούν τις παραστάσεις με μάσκα.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb