Celebs

Αντιδράσεις για το «χειρότερο κέρινο ομοίωμα celebrity»: «Λιώστε το αμέσως»


Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2021

Αντιδράσεις για το «χειρότερο κέρινο ομοίωμα celebrity»: «Λιώστε το αμέσως»

Το Μουσείο της Μαντάμ Τισό κατάφερε να προκαλέσει (ξανά) αντιδράσεις, αυτή τη φορά με το «χειρότερο κέρινο ομοίωμα σελέμπριτι στον κόσμο» με φανς να απαιτούν «να λιώσει άμεσα».

Το παράρτημα του μουσείου στο Βερολίνο δέχθηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων για ένα κέρινο ομοίωμα, το οποίο δεν έχει καμία ομοιότητα με τη σταρ που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύει καθώς οι περισσότεροι δεν κατάφεραν καν να βρουν ποια είναι.

Το κέρινο ομοίωμα, που είναι ντυμένο με σeξι χριστουγεννιάτικο outfit και εμφανίστηκε λίγο πριν τις γιορτές, υποτίθεται πως είναι η Rihanna αλλά φέρει μόνο ίδιο τόνο δέρματος και τατουάζ με την τραγουδίστρια, τα οποία μετά βίας φαίνονται κάτω από τα ρούχα.

Χρήστες των social media επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο τρολάρισμα για το κέρινο ομοίωμα, με κάποιον να σχολιάζει: «Τόσο ωραίο που το Μπαντάμ Τισό συμπεριέλαβε ένα κέρινο ομοίωμα για τη λιγότερο γνωστή αδερφή της Rihanna, Brianna». «Λιώστε τη φιγούρα αμέσως, πού είναι η Rihanna», πρόσθεσε άλλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMPLEX (@complex)

Η Rihanna βρίσκεται ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα μεταξύ άλλων της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν και την πρώην Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ στο Μουσείο Μαντάμ Τισό του Βερολίνου, που άνοιξε το 2008.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb