Παράξενα

Ο ντελιβεράς της χρονιάς και η γυναίκα που τον ψάχνει απεγνωσμένα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2022

Ο ντελιβεράς της χρονιάς και η γυναίκα που τον ψάχνει απεγνωσμένα

Στο Τέξας, η Tracey Ramirez παρήγγειλε φαγητό μέσω του UberEats, μια υπηρεσία κατά την οποία ένας οδηγός σου φέρνει στην πόρτα σου το φαγητό που παρήγγειλες, αλλά εξεπλάγη ευχάριστα με ένα δώρο που συνόδευε το γεύμα.

Στις 5 Ιανουαρίου, ο οδηγός εκτός από το φαγητό, γέμισε μια τσάντα με καραμέλες, μαζί με ένα χειρόγραφο σημείωμα και ένα ποίημα. Τώρα, θέλει να ανταποδώσει την καλοσύνη αλλά δεν ξέρει που να τον βρει!

Η Ramirez, ο οποίος εργάζεται ως κομμωτής, ήθελε απεγνωσμένα να εντοπίσει τον άνδρα που έκανε μια τόσο ευγενική χειρονομία για να τον ευχαριστήσει δεόντως.

Έτσι κατέφυγε στη μόνη μέθοδο που πίστευε ότι θα λειτουργούσε: το TikTok. Στο πλέον viral βίντεο, μοιράστηκε πλάνα βίντεο του άνδρα στην εξώπορτά της με το hashtag #helpmefindhim. Το συγκινητικό βίντεο, που συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 280.000 likes ήταν μόνο η αρχή για να τον εντοπίσει. Τον βρήκε λοιπόν και την Παρασκευή θα συναντηθούν από κοντά. Θα μάθουμε τις εξελίξεις...

@traceyhairstyles #Helpmefindhim to thank him! I want him to know his actions are appreciated 🥺 Tik Tok do your thing! #tiktokviral #dallastx ♬ Surrender - Natalie Taylor
@traceyhairstyles #greenscreen #ubereats #gofundme#donald#traceyramirez ♬ original sound - Tracey Ramirez
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb