Dolce Vita

Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίζετε τα πλαστικά τάπερ μέσα σε 45 δευτερόλεπτα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2022

Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίζετε τα πλαστικά τάπερ μέσα σε 45 δευτερόλεπτα

Η αλήθεια είναι πως το να καθαρίσεις τα πλαστικά τάπερ είναι μια δύσκολη διαδικασία. Υπολείμματα τροφών, κυρίως σάλτσας και λαδιού, μπορεί να κολλήσουν πάνω στο πλαστικό, ακόμα κι αν το πλύνουμε καλά.

Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν καθυστερήσουμε να τα πλύνουμε ή αν το κάνουμε με κρύο νερό. Τα γυάλινα είναι πιο ασφαλή και καθαρίζουν πιο γρήγορα, αλλά αν τα μεταφέρουμε καθημερινά στη δουλειά, είναι πιο εύκολο να το κάνουμε με τα πλαστικά.

Ένα βίντεο του TikTok, μας δείχνει έναν έξυπνο τρόπο να καθαρίζουμε τα πλαστικά τάπερ, σε λιγότερο από 1 λεπτό. Ο χρήστης @adikempler αποκάλυψε τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε, χωρίς να χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο. Μόνο νερό και απορρυπαντικό πιάτων.

Ξεκινάμε ρίχνοντας απορρυπαντικό στο τάπερ και μετά το γεμίζουμε κατά 3/4 με χλιαρό νερό. Ύστερα στρώνουμε ένα χαρτί κουζίνας στον πάτο του τάπερ και κλείνουμε το καπάκι. Κουνάμε το τάπερ για περίπου 45 δευτερόλεπτα και μετά το ανοίγουμε και το ξεπλένουμε. ¨οτι υπήρχε θα έχει εξαφανιστεί.

@adikempler This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage ♬ original sound - adikempler
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb