Celebs

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ήμουν η αιτία που αυξήθηκαν οι σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 02, 2022

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ήμουν η αιτία που αυξήθηκαν οι σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική του ζωή. Μίλησε για την ασθένεια της συζύγου του, την αξία της μοναξιάς, αλλά και την αύξηση των σχολών μαγειρικής στην Ελλάδα.

Ο σεφ εξομολογήθηκε σχετικά με την ασθένεια της συζύγου του ότι: «Το μόνο που ξέρω να κάνω καλά, όταν ένας άνθρωπος υποφέρει είναι να τον ταΐσω. Αυτό σε έναν άνθρωπο που είναι σε πολύ κακή κατάσταση δε βοηθάει, εκεί αισθάνθηκα ανήμπορος».

«Όταν συνδέθηκα με την Ντορίτα προβληματίστηκα. Έχει φύγει η Στέλλα πριν από λίγο καιρό και εγώ ετοιμάζομαι να κάνω κάτι; Πήγα στην ψυχολόγο μου και μου είπε ότι είναι θείο δώρο από τη Στέλλα» παραδέχθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης στη συνέχεια της συνέντευξης και υπογράμμισε την αξία της μοναξιάς, την οποία αντιλήφθηκε καθώς μεγάλωνε.

Ο ίδιος μίλησε ακόμη, με χιουμοριστική διάθεση για τα υποκοριστικά που του αρέσει να χρησιμοποιεί, όταν αναφέρει τα υλικά του. Όπως εξήγησε, δε βάζει ποτέ πολλά σε μία πρόταση, για να μη χάσουν την αξία τους.

«Εγώ ήμουν η αιτία την εποχή που έκανα το “Ντομάτα πιπεριά” που αυξήθηκαν οι σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα. Από τα 100 παιδιά τα 50 που είναι αυτή τη στιγμή στις σχολές τα έχουν στείλει οι γονείς τους. Υπάρχει ένα ποσοστό που θέλουν την τηλεόραση και κάποιοι έχουν ταλέντο. Το είδα ξεκάθαρα στα Χανιά».

«Αναρωτιέμαι πού απευθύνεται η υψηλή κουζίνα», είπε και ολοκλήρωσε, αφήνοντας το σχόλιό του για τις εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας ότι: «Δεν έχουν πολλή μαγειρική. Τα παιδιά ξεκινάνε να μαγειρεύουν και δεν ξέρουν τι φτιάχνουν. Δε σου λένε "Θα φτιάξω κεφτεδάκια κοκκινιστά" λένε "Έχω κιμά θα δω τι θα τον κάνω". Δεν είναι εκπομπές μαγειρικής».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb