Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Will Smith: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Chris Rock

Δείτε τη στιγμή που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων χωρίς μοντάζ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 08, 2022

Will Smith: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Chris Rock

Τελικά ο Will Smith θα «πληρώσει» για το χαστούκι στον Chris Rock, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ για το 2022, σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Will Smith τιμωρήθηκε με δεκαετή (!) αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Τα διεθνή ΜΜΕ τονίζουν πως η Ακαδημία πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, 08.04.2022, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή βραδιά που έμελλε να στιγματιστεί από το χαστούκι του 53χρονου ηθοποιού στον 57χρονο κωμικό, στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Η Επιτροπή της Ακαδημίας που πήρε την απόφαση αποτελούνταν από 54 μέλη και συνεδρίασε μετά από δύο εβδομάδες… έντονης πίεσης και διαφωνιών μεταξύ των 9.000 μελών της Ακαδημίας για το ποια θα έπρεπε να είναι η απόφαση.

Θυμηθείτε τη στιγμή

Θυμίζουμε πως ο Chris Rock έκανε ένα αστείο για το κούρεμα της συζύγου του Will Smith, η οποία είχε ξυρίσει το κεφάλι της καθώς πάσχει από αλωπεκία.

Τότε, ο Will Smith σηκώθηκε και πήγε μπροστά στον παρουσιαστή της βραδιάς, ο οποίος γελούσε χωρίς να του περνάει από το μυαλό τι είχε σκοπό να κάνει ο συνάδελφός του.

Ήταν εκείνη η στιγμή που ο Will Smith τον χαστούκισε κι έφυγε από το σημείο, με τον Chris Rock να σπεύδει να δικαιολογηθεί λέγοντας πως απλώς έκανε ένα αστείο και τον Will Smith να του απαντάει δύο φορές: «Μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@@νο στόμα σου»!

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb