ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

7 διάσημες στο ζώδιο του Καρκίνου

Βαθιά συναισθηματικές, ακούν πάντα την καρδιά τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
7 διάσημες στο ζώδιο του Καρκίνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την Meryl Streep ως την Ariana Grande,  7 διάσημες γυναίκες που είναι 100% Καρκίνοι

Lana del Rey

Η βασίλισσα της νοσταλγίας, των βαθιών συναισθημάτων και των μελαγχολικών διαθέσεων.

Meryl Streep

Η Streep είναι μια από τις πιο διάσημες και εμβληματικές ηθοποιούς της σύγχρονης εποχής. Η ικανότητά της να επικοινωνεί ακατέργαστα συναισθήματα είναι εντελώς χαρακτηριστικό του Καρκίνου.

Khloe Kardashian

Ως ένα από τα βασικά στοιχεία στην αυτοκρατορία των Kardashian, η Khloe αγκαλιάζει εντελώς τη φύση της, τα συναισθήματα, την παρόρμηση, το ρομαντισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Solange

Η Solange είναι μια ήρεμη δύναμη. Η καλλιτέχνις τιμήθηκε ως κορυφαία πρωτοπόρος για το έργο της και ακολουθεί άλλα βήματα από την αδερφή της Beyonce.

Mindy Kaling

Ως πολυτάλαντη δημιουργός, συγγραφέας και σταρ, η Mindy Kaling έχει σπάσει τα στερεότυπα και ετοίμασε το έδαφος για τις επόμενες Ινδές ηθοποιούς με τη δουλειά της στο Χόλιγουντ.

Ariana Grande

Ο γενέθλιος χάρτης της Ariana Grande αποκαλύπτει πολλά για τη σούπερ σταρ - καθώς και πολλά για την ερωτική της ζωή και τους πρώην της. Είναι βαθιά συναισθηματική και επενδύει πολλά στον έρωτα.

Priyanka Chopra

Όταν πρόκειται για το ζώδιο που συχνά ανυπομονεί περισσότερο να γίνει γονιός, αυτό θα ήταν ο Καρκίνος! Ο γενέθλιος χάρτης της Priyanka Chopra αποκαλύπτει πώς θα είναι μια υπέροχη μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 205 / position2: 906
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb