Νέα

Δεύτερη φονική επίθεση από καρχαρία στην Αίγυπτο


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 03, 2022

Δεύτερη φονική επίθεση από καρχαρία στην Αίγυπτο

Λίγα μέτρα μακριά από την πρώτη αιματηρή επίθεση με θύμα 68χρονη 

Η δεύτερη τουρίστρια που έχασε τη ζωή της εκτιμάται ότι ήταν ρουμανικής καταγωγής. Δεύτερο αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε στην Ερυθρά Θάλασσα, με καρχαρία να κατασπαράζει Ρουμάνα τουρίστρια σε γνωστό θέρετρο της Αιγύπτου, κοντά στο σημείο όπου καταγράφηκε η πρώτη φονική επίθεση σε βάρος 68χρονης συνταξιούχου από την Αυστρία.

Οι Αιγυπτιακές αρχές, επικαλούμενες αυτόπτη μάρτυρα, μίλησαν για δεύτερο θάνατο, με την ανάσυρση σορού, στα νότια της χώρας στην Χουργκάντα

«Δύο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσαν στην περιοχή του Σάχελ Χασίς, στα νότια της Χουργκάντα» ανέφερε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου, σημειώνοντας ότι διεξάγεται έρευνα για το θέμα.

Πλήρης ταυτοποίηση της γυναίκας που έχασε τη ζωή της δεν έχει γίνει, πιστεύεται όμως ότι είναι ρουμανικής καταγωγής τουρίστρια που διέμενε σε πολυετελές ξενοδοχείο στην Αίγυπτο.

Ο τελευταίος αυτός θάνατος εκτιμάται ότι εκτυλίχθηκε την ίδια περίπου ώρα με τον πρώτο, στον οποίο η συνταξιούχος είπε στον σύντροφό της ότι θα έμπαινε για λιγη ώρα στο νερό και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ, χάνοντας τη ζωή της κοντά στην παραλία.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb