Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη σχέση του πολύ πριν τη Μακρυπούλια

Δεν πρόκειται για τη Δέσποινα Ολυμπίου...


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2022

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη σχέση του πολύ πριν τη Μακρυπούλια

Πολύ πριν τα μεγαλεία και τη φήμη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν για 6 χρόνια ζευγάρι με τη Διαμάντω Νικηβέλου, με την οποία ήταν μαζί από το σχολείο. Πρόκειται για μια σχέση πολλά χρόνια πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η συγκεκριμένη σχέση είναι παντελώς άγνωστη στους θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς η 43χρονη πλέον, Διαμάντω Νικηβέλου, δεν σχετίζεται με τον χώρο του θεάματος.

Η ίδια έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κρατάει χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός ότι δουλεύει σε έναν πολύ γνωστό οργανισμό πολιτιστικού χαρακτήρα.

Καθώς οι δύο πιο γνωστές σχέσεις του τραγουδιστή, με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τη Ζέτα Μακρυπούλια είχαν κάνει μεγάλο «μπαμ», φαίνεται πως κανείς δεν είχε ψάξει το παρελθόν του πολύ πριν έρθει η δημοσιότητα στη ζωή του.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η Διαμάντω Νικηβέλου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις επόμενες σχέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς παραμένει πανέμορφη παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις, καθώς ακολουθούνται στα social media.

Δείτε την…

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb