Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία και Ελλάδα θέλουν να αναλάβουν μαζί το Μουντιάλ του 2030

Οι τρεις χώρες, σύμφωνα με αιγυπτιακή ιστοσελίδα, έχουν πραγματοποιήσει συνάντηση για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της κοινής πρότασης


Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2022

Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία και Ελλάδα θέλουν να αναλάβουν μαζί το Μουντιάλ του 2030

Η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Ελλάδα θα υποβάλουν συνυποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, υποστηρίζει η ιστοσελίδα cairo24.com.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση για να καθοριστούν οι τελικές ρυθμίσεις για την υποψηφιότητα ανάληψης της διοργάνωσης, καθώς οι τρεις χώρες συμφώνησαν να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του πλανήτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Αιγύπτου, Ασράφ Σόμπχι, εξέφρασε την πρόθεση να κατασκευαστεί ένα μεγάλο γήπεδο στο Ελ Αλαμέιν, προκειμένου να προστεθεί στα στάδια της χώρας που είναι ικανά να «φιλοξενήσουν» αγώνες της διοργάνωσης, ενώ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης στην αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Εφόσον ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, η Ελλάδα θα μπορούσε να στεγάσει αγώνες του Μουντιάλ σε αρκετά νέα γήπεδα, καθώς, εκτός από την «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφια, μέχρι το 2030 αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί αυτά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν ακόμη το ΟΑΚΑ και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb