ΜΑΛΛΙΑ

Dark Chocolate Brunette: Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών του χειμώνα

Το χρώμα που προτιμούν οι celebrities
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Dark Chocolate Brunette: Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών του χειμώνα
@haileybieber

To χρώμα μαλλιών που έχουν προτιμήσει πάρα πολλές celebrities τον τελευταίο καιρό είναι αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δύο χρόνια που μας πέρασαν, είδαμε μια στροφή προς το καστανό χρώμα μαλλιών. Είτε είναι φυσικό, είτε όχι, είναι πιο εύκολο να συντηρηθεί, από άλλα χρώματα όπως το κόκκινο και το ξανθό. Πιο συγκεκριμένα, η απόχρωση που φαίνεται να είναι trendy τον χειμώνα είναι το καστανό της σκούρας σοκολάτας. 

Το Dark Chocolate Trend

Το dark chocolate brunette, είναι ένα γλυκό σκούρο καστανό χρώμα, που ταιριάζει σε όλες. Όποια απόχρωση κι αν έχει το δέρμα σου και όποιο χρώμα τα μάτια σου, θα φαίνεται ωραίο. Όπως τονίζει ο celebrity hairstylist George Papanikolas, το χρώμα αυτό φαίνεται πλούσιο εξαιτίας των αποχρώσεων που αντανακλούν το φως. Αυτό, μάλιστα, δίνει και φυσική κίνηση στα μαλλιά. 

Στην απόχρωση αυτήν, βλέπουμε να αναμειγνύονται αποχρώσεις της σοκολάτας, που δίνουν βάθος και λάμψη στα μαλλιά. Όσες έχουν ήδη σκούρα μαλλιά, μπορούν να το πετύχουν πιο εύκολα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Oquendo (@makeupvincent)

Ωστόσο, βλέπουμε πολλές celebrities όπως η Hailey Bieber, να αφήνουν πίσω τα ξανθά τους μαλλιά, γι’αυτό. Σύμφωνα με τους hairstylists, είναι καλύτερο να συνυπάρχουν μερικές αποχρώσεις, ώστε να μην είναι “σκληρό” το χρώμα. Επιπλέον, η μετάβαση από τα ανοιχτά μαλλιά προς τα σκούρα είναι ευκολότερη απ΄ότι το αντίθετο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσεις με τον colorist σου για να δείτε πως θα το κάνετε. Επιπλέον, τα ειδικά σαμπουάν και οι μάσκες μαλλιών για το χρώμα σου, πάντα είναι βοηθητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 73 εβδομάδες
Hair Cycling: Αυτή η τάση υπόσχεται υγιή μαλλιά
Μετά το Skin Cycling, έρχεται και το Hair Cycling
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb