Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει και ο πατέρας της την απείλησε με αυτοκτονία

Τι συνέβη;


Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2023

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει και ο πατέρας της την απείλησε με αυτοκτονία

Παρόλα αυτά, δεν ακούμε να εμπλέκονται τόσο συχνά οι γονείς των διασήμων κάθε φορά.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, ωστόσο, Στούντιο 4, την Τρίτη, βρέθηκε ως καλεσμένη μία γυναίκα, η οποία αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν τόσο παρεμβατικός που μόλις εκείνη του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσει, την απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Τι συνέβη;

Ο λόγος για την Μαρία Εκμεκτσίογλου, την πασίγνωστη μαγείρισσα, η οποία δήλωσε: «Μέχρι να παντρευτώ, έπρεπε να πάρω άδεια από τον πατέρα μου για να κάνω ακόμη και ένα βήμα. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δε θυμάμαι να είχα δει τη δύση του ηλίου, μέχρι που παντρεύτηκα. Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκιπόνησα στους δρόμους κι εγώ ήμουν μέσα. Ήταν τόσο αυστηρός, γιατί ο ίδιος ήταν πολύ ζωηρός άντρας με πολλές ιστορίες και ήθελε να με έχει κλεισμένη. Γενικά τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολύ σφιγμένα. Θέλαμε να παντρευτούμε για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς».

«Ήταν ταμπού τότε ένας χωρισμός. Ο μπαμπάς μου, μού είπε πως αν χωρίσω θα αυτοκτονήσει. Η μητέρα μου δεν ζούσε, την είχαμε χάσει χρόνια πριν. Αντί να αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνα εσύ, του είπα. Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου αγαπάει πολύ τη ζωή. Ήξερα ότι μπλοφάρει» συμπλήρωσε.

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Νέα ΦΕΒ 01, 2023
Έλενα Χριστοπούλου: «Με κυνηγάς, με πολεμάς και με κάνεις σκουπίδι»
Τα on air «καρφιά της» και η αντίδραση της Φαίης Σκορδά
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb