Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ο παίκτης που αποχωρεί

Γεμάτος ένταση θα είναι ο αγώνας για το έπαθλο


Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2023

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ο παίκτης που αποχωρεί

Από τη μια πλευρά οι Μπλε έχοντας κερδίσει στον τελευταίο αγώνα ασυλίας θέλουν να αποδείξουν ότι επέστρεψαν στις νίκες ενώ οι Κόκκινοι θέλουν να κλείσουν άμεσα την παρένθεση με τις ήττες και να κατακτήσουν το έπαθλο.

Ο αγώνας όπως και ο επίλογος του είναι γεμάτος συγκινήσεις ενώ δεν λείπουν για άλλη μια φορά οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες καθώς η επιθυμία για τη νίκη τους φτάνει στα όρια τους.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει και απολαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας. Την ίδια ώρα, στη μπλε ομάδα, οι χαμένοι ψάχνουν να βρουν τι έκαναν λάθος. Όλοι είναι με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα για το έπαθλο φαγητού και το Συμβούλιο αποχώρησης. Μια δύσκολη νύχτα τους περιμένει!

Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Κρις Σταμούλης, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την ομάδα των Μπλε και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των Κόκκινων για ακόμα μια φορά. Τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο, αναφέρουν ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι αυτός που θα «πακετάρει» πράγματα και θα φύγει από το Survivor All Star.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb