ΝΥΧΙΑ

H Nicola Peltz Beckham μόλις έκανε την πιο hot τάση στα νύχια

Θα το βλέπεις πολύ αυτήν την εποχή
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
H Nicola Peltz Beckham μόλις έκανε την πιο hot τάση στα νύχια
@nicolaannepeltzbeckham

Η Nicola Peltz είναι μέσα στις τάσεις και αρκετές φορές τις δοκιμάζει και πρώτη. Τα nail trends είναι αρκετά και λαμπερά, ειδικά αυτά της Άνοιξης- Καλοκαιριού φέτος. Κι όμως, το είχε κάνει πολύ πιο πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια hot τάση έκανε η Nicola Peltz στα νύχια

Ο celebrity nail artist Tom Bachick, ανάμεσα σε όλες τις διάσημες πελάτισές του, επιμελείται και τα νύχια της Nicola Peltz- Beckham. Βλέπουμε στις φωτογραφίες του συνεχώς τις Jennifer Lopez, Selena Gomez, Camilla Cabello. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε το μανικιούρ της Nicola, μας έδειξε το hot trend της Άνοιξης, που είναι τα lip gloss nails. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Μάλιστα, η φωτογραφία δεν είναι πολύ πρόσφατη, γεγονός που μας δείχνει ότι ήταν μπροστά από τις τάσεις. Σύμφωνα με αυτήν, τα νύχια έχουν το εφέ που μας δίνει ένα lip gloss. Δηλαδή φαίνονται ζουμερά και γυαλιστερά. Συνήθως το χρώμα που χρησιμοποιείται είναι ροζ- nude, ή και πιο clear. 

Θυμόμαστε όλες πόσο είχαν αγαπηθεί τα clear nails. Τώρα, θα δεις ακόμα πιο λεία και γυαλιστερά, clear glossy nails. Ο ίδιος ο Tom Bachick, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας “Lip Gloss. Sassy but Chic”. Είμαστε σίγουρες ότι θα αντιγραφεί από πάρα πολλές αυτήν την εποχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb