Νέα

Survivor All Star – Spoiler: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση


Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2023

Survivor All Star – Spoiler: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές, στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor έζησαν φορτισμένες στιγμές. Το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που φαίνεται πως εξέπληξε την αντίπαλη ομάδα ενώ στεναχώρησε τον παίκτη ιδιαίτερα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είδε το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη γι’ άλλη μια φορά, εξέφρασε την απογοήτευση του.

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor καθώς οι συμπαίκτες του τον βγάζουν συνέχεια στον τάκο και δεν νιώθει πως ανήκει στην ομάδα αλλά πως είναι «μονάδα» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον παίκτη των Μαχητών να νιώθει ευάλωτος συναισθηματικά και να εκφράζει κάποια παράπονα στην ομάδα του.

«Μου κάναν ψυχολογικό πόλεμο. Ως Γιώργος δεν έχω δει τον εαυτό μου, στην έξω ζωή να κλαίω και εδώ πέρα με έχουν κάνει να κλαίω. Κάποιοι παίκτες σα να με έχουν το παραπαίδι και με πετάνε κάτω. Αλλά εγώ φταίω. Έπρεπε να έχω πατήσει πόδι και να πω “Γκότση; Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ποιον θα ματσάρω;”» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor.

Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Ωστόσο, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τους περιμένει και η ομάδα των Μαχητών πρέπει να αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφωνίες της και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να διεκδικήσει αυτή τη φορά τη νίκη, καθώς αν δεν τα καταφέρει θα κληθεί να βγάλει άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε; Ποια ομάδα θα πάει ηττημένη στο Συμβούλιο του νησιού;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θα πάει στο Συμβούλιο ήρεμη αναμένεται να είναι η Κόκκινοι. Οι Διάσημοι φαίνεται πως έχουν βρει τα «πατήματά» τους και γι’ άλλη μια φορά θα στείλουν τους Μπλε να έρθουν αντιμέτωποι με την κάλπη.

Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού και θα πρέπει να ψηφίσουν τους επόμενους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ωστόσο τα spoilers αναφέρουν πως θα υπάρξει τριπλή ισοψηφία γεγονός που ανατρέπει τα δεδομένα και βγάζει στον τάκο τρεις παίκτες των Μαχητών.

Ποιοι είναι αυτοί; Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αναμένονται να βρεθούν στον τάκο στο πλευρό του Γιώργου Ασημακόπουλου.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb