MAKEUP

Δες το κόλπο με το concealer που έχει γίνει viral στο TikTok

Είναι πανεύκολο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες το κόλπο με το concealer που έχει γίνει viral στο TikTok
@angel_minerals

To concealer είναι από τα αγαπημένα μας καλλυντικά. Αυτό συμβαίνει επειδή μας βοηθά πάρα πολύ να φαινόμαστε πιο ξεκούραστες και “φωτεινές”. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το εφαρμόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στις άπειρες μεθόδους που κυκλοφορούν, υπάρχει ένα viral trend στο TikTok. Το κόλπο αυτό, το έδειξε ο μακιγιέρ Vincent Ford, που ανέβασε ένα video. Φυσικά, έχει αντιγραφεί πάρα πολύ. Μάλιστα, βοηθά στο να μην φαίνεται “σπασμένο” το concealer κάτω από τα μάτια σου. 

Πώς θα κάνεις το τρικ

Το τρικ είναι πανεύκολο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να αναμείξεις το concealer σου με την αγαπημένη σου loose powder. Ξεκινάς με το concealer, το βάζεις και περιμένεις λίγα λεπτά. Μετα, παίρνεις το πινέλο και το βουτάς στην πούδρα. 

@vincent.ford Powder and concealer hack  #concealerhack #makeup #beauty #makeuptutorial #fyp #trends ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Στην συνέχεια, κάνεις το blend μαζί με την πούδρα. Έτσι, οι μαύροι κύκλοι καλύπτονται, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα. Αντί, λοιπόν, να βάλεις την πούδρα στο τέλος, την απλώνεις ταυτόχρονα. Είδες; Πολύ απλό! Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb