Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Κόντρα Γραμμέλη με Παπαδοπούλου: «Η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού»

Για πρώτη φορά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα, το πρωί της Πέμπτης


Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2023

Κόντρα Γραμμέλη με Παπαδοπούλου: «Η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού»

Αφροδίτη Γραμμέλη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα, το πρωί της Πέμπτης, στο Πρωινό μας. Η προ λίγων μηνών δημόσια κόντρα τους είχε απασχολήσει έντονα και το χάσμα μεταξύ των δύο φαινόταν αγεφύρωτο.

Σήμερα, ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κινήθηκε σε εντυπωσιακά χαμηλούς τόνους, τόσο που έκανε αίσθηση σε όλους. Ο διάλογος που είχε με την Αφροδίτη Γραμμέλη εξελίχθηκε ως εξής:

Ευρυδίκη: Μπορούμε να επικοινωνούμε στο Twitter αν με ξεμπλοκάρεις.
Αφροδίτη: Κάποιος λάθος κάνεις. Μπλοκ δεν σε έχω κάνει.
Ευρυδίκη: Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Για όλους τους ανθρώπους υπάρχουν και ατυχείς στιγμές και όλα είναι καλά. Γιατί να μην την καλημερίσω;
Αφροδίτη: Καλημέρες… και τα αφήνουμε πίσω και προχωράμε μπροστά. Τηλεόραση κάνουμε και πράγματα λέγονται και πράγματα γράφονται. Ο καθένας υπερασπίζεται τη θέση του αλλά δεν χρειάζεται αυτό το πράγμα να γίνεται σίριαλ με διαφωνίες δημόσιες. Άλλωστε, αν είχαμε κάτι να πούμε, από τη στιγμή που συναντηθήκαμε θα το πούμε off camera. Η στήλη μου και η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, είναι πάντα με άξονα την τηλεόραση

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb