ΜΑΛΛΙΑ

5 τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού την Ανοιξη

Βρες αυτό που σου ταιριάζει
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού την Ανοιξη
instagram

Η Άνοιξη είναι εδώ, έφτασε επιτέλους και είναι η μεταβατική εποχή. Αποτελεί μια ευκαιρία για αλλαγές, για ανανέωση και ευκαιρία για ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών είναι πολλές αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, ξεχωρίσαμε τις 5 που έχει προβλέψει ο trend forecaster Tom Smith. Πρόκειται για χρώματα που έχουν επιλέξει αρκετές celebrities ήδη. 

Άλλωστε, εκείνες δοκιμάζουν και τολμούν τις πολύ μεγάλες αλλαγές συχνά. Αν δεν είσαι celebrity, τότε σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι το χρώμα των μαλλιών σου. Επειδή δεν είναι εύκολες οι αλλαγές, κοιτάζεις και ξανακοιτάζεις και συζητάς με τον hair colorist τι θα σου ταίριαζε περισσότερο. Οι 5 ιδέες είναι διαφορετικές και ταιριάζουν σε πολλές. 

Δες τις 5 τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού την Άνοιξη:

Crunette

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristofer Buckle (@kristoferbuckle)

Η Lindsay Lohan ξέρει. Τα κόκκινα μαλλιά της εντυπωσιάζουν πάντα στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην οθόνη. Το crunette, είναι ένα χρώμα μείξη του διάσημου και viral copper και του brunette, του καστανού δηλαδή. Είναι ζεστό και πλούσιο χρώμα, που μας θυμίζει τα φρεσκοψημένα κουασάν. 

Melted chocolate

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Τα χρώματα μαλλιών αντλούν έμπνευση από τα γλυκά κυρίως. Συνεχίζουμε με ένα σοκολατένιο χρώμα. Το καστανό είναι εδώ περισσ΄ότερο από ποτέ. Το melted chocolate, είναι ένα καθαρά σοκολατί χρώμα, χωρίς καμμία άλλη προσθήκη, όπως κόκκινο. Ωστόσο, μπορεί να είναι και λίγο πιο ανοιχτό, με λίγο πιο ανοιχτές coffee ανταύγειες. 

Marbled Hair

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksey Bishop (@alekseybishop)

Η αντίθεση στα χρώματα, ήταν μεγάλη τάση πειν μερικά χρόνια. Ήρθε ξανά στο προσκήνιο όπως φαίνεται. Τα marbled hair, είναι ανακατεμένες αποχρώσεις. Μπορεί να έχεις το φυσικό σου χρώμα και να θες να δώσεις μια άλλη άποψη στα μαλλιά σου. Αν είναι καστανά, να κάνεις μια αντίθεση με το ξανθό ή και το αντίθετο. 

Midas brunette

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Όπως είπαμε, το καστανό είναι δημοφιλές φέτος. Το Midas brunette, είναι το καστανό χρώμα που έχει το χρυσό άγγιγμα του Μίδα. Είναι ιδανικό για όσες έχουν ή θέλουν σκούρα απόχρωση στα μαλλιά και έχουν πιο σκούρα επιδερμίδα. Το χρυσό χρώμα φωτίζει τα μαλλιά, αλλά και το πρόσωπο. 

Cowgirl copper 2.0

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Razat (@camillerazat)

To copper δεν φεύγει με τίποτα από τη μόδα. Όλο και περισσότερες celebrities, όπως η Camille Razat (η αγαπημένη Camille από το Emily In Paris), ανταλλάζουν το ξανθό με αυτό. Σύμφωνα με τον Smith, η φετινή version του είναι εμπνευσμένη από το Western leather. Είναι συνυφασμένη με την αισθητική του cowgirl. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb