Celebs

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Charlize Theron


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2023

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Charlize Theron

Η Charlize Theron φέρεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του μοντέλου Alex Dimitrijevic από το Λος Άνζτελες, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε χέρι-χέρι, πηγαίνοντας να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η βραβευμένη με Όσκαρ 47χρονη ηθοποιός έδειχνε πολύ ευδιάθετη καθώς φωτογραφήθηκε μαζί με τον Dimitrijevic στο εστιατόριο στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες.

Ο Dimitrijevic, ο οποίος έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman και Combo Boxing, αναφέρεται ως μοντέλο με έδρα το Λος Άντζελες. Η τελευταία σχέση υψηλού προφίλ για τη Νοτιοαφρικανή ηθοποιό ήταν με τον διάσημο συνάδελφό της Sean Penn το 2015. Είχε επίσης σχέσεις στο παρελθόν με τον ηθοποιό Craig Bierko, τον τραγουδιστή των Third Eye Blind Stephen Jenkins, τον ηθοποιό Stewart Townsend και το μοντέλο Gabriel Aubry.

Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, η οποία έγινε λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού στη Ρώμη, όπου πόζαρε με δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Dior και με φόντο το Κολοσσαίο.

Photo: Printscreen/Daily Mail

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb