ΜΑΛΛΙΑ

Τριχόπτωση: Να γιατί μπορεί να ευθύνεται το conditioner

Δες τι μπορεί να φταίει
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τριχόπτωση: Να γιατί μπορεί να ευθύνεται το conditioner
@oxfam.headington.oxford

To conditioner είναι από τα αγαπημένα προϊόντα πολλών γυναικών σε όλον τον κόσμο. Βοηθά πολύ τόσο στο να μαλακώσουν τα μαλλιά, όσο και στο να παραμένουν ενυδατωμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι οι κομμωτές, συστήνουν να χρησιμοποιούμε κρέμα μαλλιών μετά το σαμπουάν. Τα συστατικά του, μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά, αλλά ταυτόχρονα να ξεμπλέκονται και πιο εύκολα. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα conditioners ίδια. 

Πώς μπορεί να φταίει το conditioner για την τριχόπτωση

Στην πραγματικότητα, επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα conditioners, μπορεί να εντείνουν την τριχόπτωση. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις ξηρό δέρμα και μαλλιά, το μαλακτικό μπορεί να δράσει με διαφορετικό τρόπο. Ορισμένα, περιέχουν επιβλαβή συστατικά, που ενδέχεται να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στο τριχωτό της κεφαλής και στην τρίχα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E Hair Studio (@ehairstudio360)

Σύμφωνα με την Hair Creative Director της WigReports, Lauren Udoh, καλό είναι να κοιτάμε τα συστατικά του πριν το αγοράσουμε και το χρησιμοποιήσουμε. Το νούμερο ένα που πρέπει να προσέξουμε είναι τα θειικά άλατα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, αυτά τα άλατα, απομακρύνουν τα φυσικά έλαια της κεφαλής. Το αποτέλεσμα, είναι ξηρότητα, σπάσιμο της τρίχας και ερεθισμός του τριχωτού της κεφαλής. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η απώλεια μαλλιών. 

Ακόμα μερικά συστατικά προς αποφυγή, είναι το αλκοόλ και οι σιλικόνες. Το αλκοόλ προκαλεί, επίσης, ερεθισμούς και ξηρότητα. Από την άλλη η σιλικόνη μπορεί να φαίνεται ότι χαρίζει απαλότητα στην τρίχα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, έχει την τάση να συσσωρεύεται στα μαλλιά και να τα βαραίνουν.  Τέλος, οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να παίρνουμε το κατάλληλο conditioner για τον τύπο μαλλιών μας. Αυτό, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb