Celebs

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας»


Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2023

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας»

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα και την παρεμβατικότητα της ελληνικής κοινωνίας στην καθημερινότητα ενός πολίτη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» κι αρχικά, δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει πολλά όμορφα πράγματα, αλλά είναι κι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας. Θεωρούμε ότι για να είναι κανείς ευτυχισμένος, πρέπει να είναι παντρεμένος και με παιδί. Το τι κάνει όμως, τον καθένα ευτυχισμένο, είναι λογαριασμός δικός του».

«Θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας και προχωρώντας οι γενιές κι οι άνθρωποι μεγαλώνουν με μια καλύτερη κουλτούρα. Συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν σε κάποιον να παρεμβαίνει σε τόσο σημαντικά πράγματα και τόσο σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του ανθρώπου», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε πως θα έπρεπε κανείς να κάνει παιδί, μόνο από δική του επιθυμία. «Καλό είναι να κάνουμε παιδιά μόνο όταν θέλουμε εμείς κι αν το θέλουμε. Δεν είναι κακό να μη θέλει κάποιος παιδιά. Είναι μια χαρά. Από το να γίνει ένας κακός γονιός, καλύτερα να μη γίνει καν γονιός κάποιος», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για τη δική της εμπειρία με τη μητρότητα. «Όταν γέννησα εγώ, είχα τη δυνατότητα να ευχαριστηθώ τα πρώτα δύο χρόνια του παιδιού μου που δεν δούλευα. Οπότε, αυτόματα αυτό με κάνει πολύ τυχερή, βίωσα πράγματα υπέροχα. Δεν ξέρω αν τα έχω διαχειριστεί καλά, απλά είχα τόση χαρά γενικώς, που νομίζω ότι κάπως τα διαχειρίστηκα αρκετά συμπαθητικά», είπε κλείνοντας.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb