ΜΑΛΛΙΑ

Το λάδι που λίγες ξέρουν πως κάνει θαύματα στα μαλλιά

Το έχεις δοκιμάσει;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το λάδι που λίγες ξέρουν πως κάνει θαύματα στα μαλλιά
@unite_hair

Υπάρχουν άπειρα προϊόντα μαλλιών στο εμπόριο και άλλα τόσα φυσικά. Αν προτιμάς το δεύτερο, τότε πρέπει να μάθεις για όλα τα έλαια που θα σου δώσουν λαμπερά μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λάδι που λίγες ξέρουν πως κάνει θαύματα στα μαλλιά 

Έχουμε αναφερθεί ξανά σε έλαια φυτικά, που βοηθούν σε πάρα πολλούς τομείς της υγείας και τις ομορφιάς. Το λάδι που δεν γνωρίζουν αρκετές ότι βοηθά πολύ στα μαλλιά, είναι αυτό του νυχτολούλουδου. Έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια από πολιτισμούς σε όλον τον κόσμο. Έχει πολλές χρήσεις όπως η θεραπεία γαστρεντερικών διαταραχών, του πονόλαιμου και δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη For All DogKind (@foralldogkind)

Το Evening Primrose Oil, όπως είναι γνωστό στο εξωτερικό, αποτελεί μια από τις λίγες φυσικές πηγές λινολεϊκού οξέως. Οι επιστήμονες τονίζουν ότι βοηθά στη λειτουργία του εγκεφάλου, την σκελετική υγεία, το μεταβολισμό, αλλά και την υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

Στην πραγματικότητα, φημολογείται ότι είναι τόσο καλό για τα μαλλιά που διαφημίζεται ως θεραπεία τριχόπτωσης. Αποτελεί αρχαίο μυστικό για τα μαλλιά. Φαίνεται να βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά και τη μείωση της φθοράς τους.

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το έλαιο νυχτολούλουδου

Το έλαιο νυχτολούλουδου, χρησιμοποιείται συνήθως με δύο τρόπους. Μπορείς να το βρεις σε συμπληρώματα διατροφής στο φαρμακείο. Επιπλέον, υπάρχει και ως έλαιο και μπορείς να το εφαρμόσεις τοπικά στα μαλλιά, στο ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής ή στα σημεία που χρειάζεται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb