ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά της Gwen Stefani που συζητούν όλες τώρα

Οι fans των 90s ενθουσιάστηκαν
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα μαλλιά της Gwen Stefani που συζητούν όλες τώρα
@gwenstefani

Η Gwen Stefani έκανε μια βόλτα στη memory lane και έκανε χαμό στο instagram. Μας έφερε στο μυαλό αναμνήσεις των 90s και μας άρεσε πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Gwen Stefani, από την αρχή της καριέρας της με τους No Doupt τη δεκαετία του ’80, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Τα ξανθά της μαλλιά, το ντύσιμο και το attitude, έχει αντιγραφεί πάρα πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια από κορίτσια όλων των ηλικιών. Απ’ ότι φαίνεται, συνεχίζει να είναι fashion icon για εκατομμύρια γυναίκες. Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία που έγινε πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης.

Τα μαλλιά της Gwen Stefani που έκαναν χαμό στο instagram

Η Gwen, ανέβασε τη φωτογραφία που έλαβε πάρα πολλά θετικά σχόλια. Την είδαμε με τα ξανθά -σήμα κατατεθέν- μαλλιά της, πιασμένα μισά κοτσιδάκια. Αμέσως θυμηθήκαμε τα 90s και τις ανέμελες στιγμές της εφηβείας. Τα σχόλια αναφέρονται σε αυτήν την εποχή με νοσταλγία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani)

Τα κοτσιδάκια τα είχαμε δει τότε από όλες τις pop stars της εποχής, όπως τη Britney Spears και την Jennifer Lopez. Τα τελευταία χρόνια, η μεγάλη τάση στα μαλλιά και όχι μόνο, είναι 90s, και βλέπουμε πολλές stars να δοκιμάζουν σήμερα το χτένισμα που αναμένεται να κάνει χαμό το καλοκαίρι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb