SKIN CARE

Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεσαι διαφορετική κρέμα για το πρωί και άλλη για το βράδυ

Το ήξερες;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεσαι διαφορετική κρέμα για το πρωί και άλλη για το βράδυ
Alpyn Beauty/ Pinterest

Η ενυδάτωση αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντικό βήμα της ρουτίνας ομορφιάς. Μας αναζοωγονεί και μας κάνει να φαινόμαστε φρέσκιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος, μπορεί να αναζωογονήσει την εμφάνισή μας, αλλά και να αποτρέψει πολλά άλλα θέματα, όπως η ακμή, η ανομοιόμορφη υφή και η λιπαρότητα. Ενώ στην πραγματικότητα η ενυδάτωση έρχεται από μέσα, η χρήση μιας κρέμας είναι εξίσου απαραίτητη. Το να καταλάβεις ποια συστατικά θα ωφελήσουν περισσότερο το δέρμα σου είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, το λάθος που ενδεχομένως κάνεις σύμφωνα με αρκετούς, είναι να χρησιμοποιείς την ίδια κρέμα πρωί και βράδυ.

Γιατί χρειάζεσαι διαφορετική κρέμα το πρωί και το βράδυ

Ειδικοί φαίνεται να πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε διαφορετικές κρέμες για την πρωινή και την βραδινή ρουτίνα. Το πρωί, το δέρμα μας προστατεύει από τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ενώ το βράδυ, στην ουσία αναπλάθεται και ξεκουράζεται. Επομένως, έχει ανάγκη και διαφορετικά συστατικά σε κάθε περίπτωση.

Το πρωί χρειαζόμαστε αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και σίγουρα την αντηλιακή μας προστασία. Το βράδυ, συμβουλεύουν να αναζητάμε κρέμες που βοηθούν στην επανόρθωση. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και να δρουν καθ’ όλη την διάρκεια του ύπνου μας.

Ωστόσο, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικές κρέμες, τότε να προσέξεις τουλάχιστον να είναι πολύ ενυδατική αυτή που θα έχεις και να έχει SPF. Βέβαια, ακόμα καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς κανονικά το πρωί το αντηλιακό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb